Bashkëpunim
i pakrahasueshëm

Bashkëpunoni në një dokument në të njejtën kohë, dërgoni komente dhe multimedia në kohë reale ose organizoni një video konferencë me Skype for Business. Funksionalitetet e reja të Office 365 ju ofrojnë mundësi të pakrahasueshme bashkëpunimi.

Mëso më shumë

Mirëmbajtje
e thjeshtë

Me paketën Office 365 keni kosto minimale mirëmbajtje. Programet funksionojnë thjesht dhe nuk keni nevojë instalimi në pajisje të tjera, ju mund të bëni gjithçka direkt nga browseri juaj.
 

Mëso më shumë

Punoni kudo ku jeni, nga çdo pajisje

Ju mund të hapni çdo document, të krijoni, ndryshoni dhe të shpërndani në çast, kurdo të dëshironi, nga çdo smartphone, tablet ose PC kudo ku ndodheni. Office 365 ju siguron një zyrë të vërtetë virtuale në Cloud.
 

Mëso më shumë

Çfarë përfshihet në paketat
Office 365 nga Telekom?

Zgjidh planin

Office 365
Business Essentials

Office 365
Business

Office 365
Business Premium

Aplikacionet Office të instaluara.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher OneNote deri në 5 PCose Mac për çdo përdorues. Përfshin apps e reja Office 2016 për PC dhe Mac

Office në tablet dhe Smartphone

Eksperienca e Office të instaluar për deri në 5 tableta dhe 5 smartphone për çdo përdorues.

Versioni Online i Office.

Përfshin Word, Excel dhe PowerPoint

E-mail, kalendar dhe kontakte Business class.

Hapësirë për dokumenta dhe shpërndarje në Cloud.

1 TB hapësirë për çdo përdorues.

Email, calendar dhe kontakte Business class.

Me 50 GB inbox për çdo përdorues.

Mbledhje online pa limit.

Instant Message dhe video konferenca në HD. Përfshin aplikacionin Skype for Business.

Rrjet social i kompanisë.

Rrjet social i brendshëm i krijuar për të ndihmuar punonjësit të bashkëpunojnë nga departamente dhe vendndodhje të ndryshme.

Mjete profesionale për histori dixhitale.

Më shumë mundësi për të krijuar raporte interaktive, prezantime dhe më shumë.

Maksimumi i përdoruesëve

300

300

300

Office 365
Business Essentials

Office 365
Business

Office 365
Business Premium

Të gjitha planet
e mësipërme përfshijnë

99.9% funksionim të garantuar në
marrëveshjen e nivelit të shërbimit.

24/7 kujdes ndaj klientit
për çështje kritike.

Siguri të dhënash me standartet
më të mira globale.

Përfitoni maksimumin me Telekom Business.

5 shërbime në një faturë!

Gjithashtu duke kontaktuar me agjentin tuaj, ju mund të zgjidhni edhe
pajisje të tjera nga portofoli i Telekom, sipas nevojave të biznesit tuaj.

Kontakto tani

Na telefono në
00355 4 2275028

Na shkruaj email në
business_contact@telekom.com.al

Pyetje të shpeshta